Teribilism pe DN 2A! Motociclist prins ”zburând” cu 242 km/h

de | 13.04.2024 15:44 | Național, Eveniment

Ziua de astăzi, 13 aprilie, a fost una cu ghinion pentru un motociclist. El a rămas fără permis pentru următoarele patru luni, după ce a fost depistat conducând cu o viteză excesivă.

În această dimineață, motociclistul a fost surprins de aparatul RADAR când „zbura” cu 242 km/h pe D.N. 2A, în apropierea comunei Mihail Kogalniceanu.

242. Nu sunt numere la loto, ci km/h cu care „zbura” azi dimineață un motociclist pe D.N. 2A.

În următoarele 120 de zile o va lua mult mai ușor… pe jos.”, este mesajul postat pe Facebook de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța
Pentru inconștiența de care a dat dovadă, el s-a ales cu permisul reținut pentru 120 de zile.
Această situație ridică din nou semne de întrebare cu privire la siguranța pe drumurile publice și necesitatea respectării regulilor de către toți participanții la trafic.
Din păcate, viteza reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave la nivel național. Foarte mulți șoferi nu conștientizează pericolul la care se expun atunci când conduc cu viteză excesivă.
Foto: Facebook Inspectoratul de Poliție Județean Constanța
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 2A

Ultimele articole