Atenție piteșteni! Se oprește apa în zona Craiovei-Războieni!

de | 20.11.2023 08:00 | Pitești, Lifestyle

  • Atenție piteșteni!

Societatea Apă Canal 2000 SA va sista astăzi furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, între orele 8:00 – 20:00.

Sunt afectaţi utilizatorii din cartierele Craiovei, Războieni (parţial), platoul Craiovei (tarlaua 22 – staţia de gaze), precum şi pe următoarele străzi: str. Exerciţiu, str. Banat, str. Smȃrdan şi Prelungirea Craiovei.

Trebuie precizat faptul că oprirea furnizării apei este necesară pentru execuţia lucrări de înlocuire tronson conductă OL DN 400.

Ne cerem scuze faţă de abonaţii afectaţi de această oprire şi îi rugăm să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, transmit reprezentanții socetății.

Informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți afla la Call Center (non stop) – tel. 0248 223 237. Totodată, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate” sau „Avarii”.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mesajul emoționant al Poliției Locale Pitești adresat lui Condoruș Savaste, colegul decedat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000