anchetaonline.ro

Atenție! Piteștiul, curățat de bannere publicitare!

de | 06.02.2023 14:57 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Municipalitatea din Pitești anunță că a început să îndepărteze publicitatea și afișajul stradal neconform. Activitatea va continua toată luna februarie.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

”În luna februarie 2023, muncipalitatea, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, va coordona activitatea de îndepărtare de pe spațiul public a categoriilor de mijloace de publicitate neadmise, inclusiv a bannerelor stradale. Acțiunile SPEP sunt în conformitate cu prevederile legale aflate în vigoare și cu ,”Regulamentul de organizare și desfășurare a activității de publicitate, reclamă și afișaj” în Municipiul Pitești, aprobat prin HCL nr.62/10.02.2022. Conform procedurilor, firmele de publicitate care au în administrarea lor stâlpii pentru amplasarea bannerelor publicitare au fost notificate să desființeze bannerele și să dezafecteze stâlpii aflați pe domeniul public al Municipului Pitești. Având în vedere că aceste firme nu au dat curs notificării în totalitate, municipalitatea a demarat acțiunile de îndepărtare a publicității și a afișajului stradal neconform de pe amplasamentele publice stradale de pe Bulevardul Republicii, Bulevardul I.C. Brătianu și strada Negru Vodă. Acțiunile vor continua toată luna februarie”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avarie la reţeaua de alimentare cu energie termică în cartierul Găvana!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești