anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Mâine se lucrează pe strada Calea Craiovei

de | 07.06.2023 18:50 | Administrație, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești anunță că în dimineața de 8 iunie 2023, începând cu ora 03:00, se vor executa lucrări de frezare și asfaltare (parţială) a carosabilului deteriorat, pe strada Calea Craiovei. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție.

Primăria Pitești anunță participanții la trafic că în dimineața de 8 iunie 2023, începând cu ora 03:00, se vor executa lucrări de frezare și asfaltare (parţială) a carosabilului deteriorat, pe strada Calea Craiovei, sens de urcare (tronson cuprins de la intersecția cu Bd. Frații Golești până la intersecția cu strada Pătrașcu Vodă). Acțiunea va continua cu asfaltarea tronsonului frezat, în cursul zilei de 8 iunie. ”Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită, în zonă, până la finalizarea lucrărilor, pentru evitarea oricărui incident”, transmite administrația locală din Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Joi, la Pitești Arena. Naționala României de volei feminin va întâlni Cheia în Golden League

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești