anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață

de | 07.12.2022 08:04 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Atenție, șoferi! Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române anunță că se circulă în condiții de ceață pe pe A1 București-Pitești, pe segmentul 11 – 49, vizibilitatea fiind de 300 de metri, dar și pe A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 10 – 105.

Tototdată, și în mai multe drumuri din județul Arad a fost semnalată ceață, fiind vizibilitate redusă sub 200 de metri, iar în unele zone chiar sub 50 de metri.

De asemenea, pe DN 7 Pitești-Sibiu, A3 București-Ploiești, DN1 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil umed.

Având în vedere condițiile meteorologice, polițiștii recomandă șoferilor:

– Să folosească luminile de ceaţă, precum şi sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, pentru a vedea şi a fi observaţi în trafic;

– Să reducă pe cât posibil viteza de deplasare;

– Să circule cu foarte mare atenţie, pentru a putea evita orice obstacol;

– Să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică;

– Să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă;

– Să manifeste permanent o conduită preventivă la volan”, transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Foto descriptiv Hot news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Psiholog: presiunile profesionale şi izolarea de familie – principalele cauze în cazul magistraţilor sinucigaşi din Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: