Atenție șoferi! Trafic restricționat pe A1 București-Pitești

de | 15.05.2023 14:14 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național, Știri

Atenție șoferi! Trafic restricționat pe A1 București-Pitești

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, astăzi, 15 mai, până la ora 18.00 circulația va fi restricționată pe prima bandă a autostrăzii A1, pe sensul București – Pitești, la kilometrul 35+200 de metri, în localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu. În această zonă se efectuează lucrări de asfaltare a carosabilului.

De asemenea, este vizată și autostrada A2 București-Constanța pe sensul către litoral, pe tronsonul kilometric 27+800 de metri – 28+800 de metri, în localitatea Brănești, județul Ilfov. Se efectuează lucrări de reparații asfaltice, astfel că este restricționată banda numărul 1. Pe această zonă, restricția va fi până la ora 19:30.

Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!” recomandă polițiștii rutieri.

foto descriptiv  Wall-street.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alberto Cristaudi, voluntar SMURD  și Salvamont, a accidentat mortal un român și a fugit de la locul faptei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole