Proiect pe fonduri nerambursabile. Primăria Pitești și-a perfecționat 20 de salariați

de | 15.05.2023 14:12 | Știri, Administrație, Pitești

Municipalitatea din Pitești va finalizat în această săptămână proiectul ”Consolidarea capacității administrative locale prin planificare strategică eficientă”. În cadrul proiectului s-a actualizat Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Pitești pentru perioada 2021-2027 și 20 de angajați ai administrației locale și-au dezvoltat abilitățile și cunoștințele în domeniul politicilor publice. Valoarea totală a proiectului este de 921.324,62 lei (din care cofinanțarea eligibilă a beneficiarului a fost de 18.426,49 lei).

În data de 18.05.2023, Municipiul Pitești va finaliza implementarea  proiectului ”Consolidarea capacității administrative locale prin planificare strategică eficientă”, cod SIPOCA 799/ SMIS2014+ 135776. Asistența comunitară nerambursabilă este asigurată din FSE prin POCA. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consolidarea capacității administrative și eficientizarea activității la nivelul autorității publice locale, prin fundamentarea deciziilor și planificarea strategică pe termen lung, prin corelarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Pitești (SIDU) și a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Pitești (PMUD) cu documente strategice naționale pentru perioada 2021-2027. Obiectivele specifice au vizat: dezvoltarea capacității administrative necesare Municipiului Pitești în vederea fundamentării deciziilor și a planificării strategice pe termen lung, ca urmare a actualizării Strategiei integrate de dezvoltare urbană și a Planului de mobilitate urbană durabilă pentru următorul cadru financiar aferent perioadei 2021 – 2027; îmbunătățirea cunoștințelor și a abilităților personalului de conducere și de execuție din Primăria Municipiului Pitești, în domeniul politicilor publice si a managementului strategic, în vederea sprijinirii măsurilor vizate de proiect.

Rezultatele proiectului:

  • Actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a Municipiului Pitești pentru perioada 2021-2027;
  • Actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Pitești, pentru perioada 2021 – 2027;
  • Dezvoltarea abilităților și a cunoștințelor personalului din cadrul Primăriei Municipiului Pitești, pentru un număr de 20 de salariați ai instituției, în domeniul politicilor publice și al managementului strategic.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Prima ediție. Grand Master Mircea Pârligras vine la Festivalul Național de Șah al Municipiului Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole