MAE: Atenționare de călătorie pentru Grecia

de | 26.05.2023 20:05 | Știri, Eveniment, Național

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o atenționare de călătorie pentru românii care se află sau vor să călătorească, în următoarele zile, în Grecia.

Potrivit autorităților, sindicatul feroviar (OASA) a anunțat organizarea unei greve în data de 30 mai 2023. Transportul feroviar va fi afectat timp de 24 de ore.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106710035 și Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.” transmit reprezentanții MAE

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanență al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 și al Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076.

Înaintea oricăror călătorii, MAE recomandă consultarea paginilor web roma.mae.ro, cgroma.mae.ro, www.mae.ro și de asemenea, reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația “Călătorește în siguranță” , care oferă informații și sfaturi de călătorie.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Casa unei familii îndoliate din Neamț, spartă și jefuită în timpul înmormântării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grecia | MAE