Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Slovacia

de | 07.12.2023 09:07 | Eveniment, Național

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie în Slovacia, unde sunt prognozate ninsori, vânt şi polei.

Potrivit MAE, în Slovacia se vor înregistra ninsori, rafale de vânt şi polei, în perioada 6-7 decembrie, în jumătatea sudică a ţării şi capitala Bratislava.

Fenomenele prognozate se vor manifesta mai puternic în cursul zilei de astăzi, 7 decembrie. Informații suplimentare pot fi consultate pe pagina de Internet: https://www.shmu.sk/sk/?page=987.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bratislava: +421220727147 şi +421220727447. De asemenea, cei care se confruntă cu o situaţie dificilă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii diplomatice a României în Bratislava: +421902411268.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe recomandă și consultarea paginilor de Internet:

Cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție și aplicația „Călătorește în siguranță” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.

Foto: Antena3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de lapoviță și ninsoare pe principalele șosele din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MAE | Slovacia

Ultimele articole