Atenționare de la Salvamont Argeș!

de | 10.06.2022 08:43 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Având în vedere că se apropie weekendul Rusaliilor, iar mulți dintre români aleg să își petreacă minivacanța profitând de frumusețile munților, Salvamont Argeș vine cu o atenționare.

Deși în orașe oamenii de-abia fac față valurilor de căldură neașteptate pentru această perioadă, la munte zăpada încă persistă în multe zone. Așa se întâmplă și pe traseul de creasta al munților Făgaraș.

fundul-caprei

Foto: Facebook Salvamont Argeș

În zona Fundul Caprei, acest tip de accidente (alunecarea pe zapada) a devenit ceva frecvent in aceasta perioada a anului”, transmite Salvamont Argeș.

Turiștii sunt sfătuiți să aibă asupra lor colțari și piolet pentru traversarea limbilor de zăpadă, pentru a parcurge în siguranță zonele respective.

Foto credit Playtech

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Pompierii încă luptă cu incendiul de la marginea Piteștiului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rusalii | Salvamont Argeș