Atenționare meteorologică! Cod galben în Argeș

de | 16.01.2023 10:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni dimineață, un cod galben de intensificări susținute de vântului. Atenținarea meteorologică intră în vigoare pe 16 ianuarie, ora 17:00, fiind valabilă până la data de 17 ianuarie, ora 22:00.

Sunt vizate mai multe zone ale țării, printre care și nordul județului Argeș.

HARTA anm - Atenționare meteorologică! Cod galben în Argeș

În Carpații Meridionali și Occidentali și local în Banat, vântul va avea intensificări cu viteze de 60…80 km/h. La altitudini de peste 1700 m, rafalele vor depăși 100 km/h, va fi viscol și vizibilitate scăzută”, transmite ANM.

Pe de altă parte, meteorologii au anunțat că începând de miercuri, vremea se va schimba radical. Temperaturile vor fi anormale, extrem de ridicate pentru perioada în care ne aflăm.

Maximele se vor situa între 15 până la posibil 20-21 de grade, mai ales în regiunile extracarpatice. De asemenea, minimele vor fi și ele pozitive în aproape toată țara, între 2 și 12 grade.

Foto SansaNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Schimbare radicală a vremii! Vor fi temperaturi de peste 20 de grade

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: