Alte 13 stații de încărcare pentru vehicule electrice urmează a fi realizate

de | 18.04.2024 08:54 | Pitești, Administrație, Importante, Politic

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, anunță că alte 13 stații de încărcare vehicule electrice urmează a fi realizate printr-un contract de finanțare semnat cu AFM. Acestea se adaugă astfel celor 10 stații pentru vehicule electrice, fiecare cu câte 2 puncte de încărcare, ce au fost date în folosință în zona Bowling.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Încurajăm transportul eco și am făcut pași mari, în acest mandat, pentru dezvoltarea infrastructurii necesare!

De la an la an, Piteștiul se aliniază tot mai mult dezideratelor de protecție a mediului și asigură tot mai multe facilități posesorilor de mașini electrice.

  • 10 stații pentru vehicule electrice, fiecare cu câte 2 puncte de încărcare, au fost date în folosință în zona Bowling, pe str. Costache Negri.
  • 600.000 de euro a fost valoarea acestui proiect, din care 380.000 de euro au reprezentat fonduri nerambursabile, obținute prin AFM.
  • 1 post de transformare a fost realizat pentru asigurarea funcționalității stațiilor.
  • 1 Aplicație mobilă pentru stațiile de încărcare – ELMotion este disponibilă utilizatorilor, atât prin Google Play, cât și prin App Store.
  • Alte 13 stații de încărcare vehicule electrice urmează a fi realizate printr-un contract de finanțare semnat cu AFM, a cărui valoare nerambursabilă este de peste 480.000 de euro”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook. 

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești și Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Salariul minim pe economie creşte la 3.700 lei de la 1 iulie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole