anchetaonline.ro

Au avut loc Adunările Generale de Alegeri în organizațiile locale PSD!

de | 28.10.2022 22:10 | Știri, Județean, Politic

În cursul zilei de astăzi, vineri, 28 octombrie, în comunele Lerești și Valea Mare Privăț au avut loc Adunările Generale de Alegeri în organizațiile locale PSD.

Astfel, la Lerești a fost ales în funcția de președinte al organizației locale PSD primarul Marian Toader, iar la Valea Mare Pravăț a fost ales președinte primarul Petre Boncoi.

La cele două Adunările Generale au fost prezenți: Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputații Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Niculae Vlad Ștefan, vicepreședinții CJ Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru BUGHIU, consilierii județeni Cristina Popa și Bogdan Bălan, precum și Ghiorghe Vătășescu, secretar tehnic.

Felicitări și mult succes în activitatea politică și administrativă primarilor Marian Toader și Petre Boncoi și echipelor PSD din Lerești și Valea Mare Pravăț!”, scrie PSD Argeș.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Val de demisii în Poliţie, după ce s-a aflat că vor ieşi la pensie la 65 de ani!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: