anchetaonline.ro

Copilă de 5 ani – agresată de cei doi părinți!

de | 28.10.2022 21:24 | Știri, Eveniment, Național

Un caz scandalos a avut loc în cursul zilei de ieri, joi, 27 septembrie, când doi părinți au fost arestați după ce și-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 5 ani timp de mai multe luni, conform romania24.ro.

Conform IPJ Mehedinți, în luna martie 2022, o femeie a sesizat Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că nepoata sa, o minoră în vârstă de 5 ani a fost agresată de părinți, o femeie de 25 de ani și un bărbat de 33 de ani, ambii din orașul Vânju Mare.

Din cercetări efectuate de către organele de lege, a reieșit că în perioada august 2021-martie 2022, persoanele în cauză au locuit într-un apartament din orașul Vânju Mare împreună cu fiica lor de 5 ani și alți trei copii, agresând-o fizic în repetate rânduri pe aceasta.

Cei doi agresori au fost depistați și prinși de polițiști și au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți în vederea audierii, față de aceștia luându-se măsura reținerii pentru 24 de ore.

Față de cei doi s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Motociclistul de doar 18 ani impicat în accidentul de la Vamă Pitești – transportat la spital! otociclist la Vamă Pitești!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: