Au venit chinezii și la Bascov!

de | 02.10.2022 10:00 | Știri, Economic, Județean

Chinezii investesc și la Bascov.

De data aceasta nu au umplut piața cu chinezării, megașoape și plastice de calitate îndoielnică, ca în alte zone, ci au investit într-o fabrică de produse electronice de mare precizie.

Defond Electech, căci așa se numește investitorul, a fost inaugurată săptămâna trecută, în prezența administrației județene și locale.

 

Am participat în data de 22 septembrie la un eveniment important pentu comunitatea din Bascov – inaugurarea oficială a fabricii Defond Electech, cu investitor din China, având ca obiect de activitate fabricarea unor produse electronice de mare precizie.

 

Această nouă fabrică înființată pe platforma industrială din Strada Serelor aduce plusvaloare la bugetul local, dar și crearea unor locuri de muncă.”, a declarat primarul localității, Gheorghe Stancu, după ce a tăiat panglica inaugurală.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov