Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat într-un șanț! Patru persoane au ajuns la spital

de | 22.03.2023 11:07 | Știri, Eveniment, Național

Un accident grav în care a fost implicat un autocar plin cu pasageri, a avut loc în această dimineață în localitatea Raşi din judeţul Ialomiţa.

Autocarul a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat într-un șanț, conform Antena3.

În autocar se aflau 41 de oameni.

autocar rasturnat

Foto: Antena3

 

La fața locului au intervenit pompierii militari dar și oamenii legii.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în localitatea Rași, în care a fost implicat un autocar, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

 

La locul evenimentului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul ISU Călărași și o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia.

 

În sprijinul acestora au acționat și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița”, au precizat reprezentanții ISU Călărași.

Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat persoane rănite grav însă 11 oameni au suferit atacuri de panică.

După ce aceștia au fost monitorizați de către echipajele medicale aflate la locul accidentului, patru dintre ei au fost transportați la spital.

Totodată, oamenii legii au deschis pe numele șoferului un dosar penal.

 

Foto: Antena3

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole