Autoturism răsturnat la Drăganu! Două persoane transportate la spital

de | 14.01.2023 09:05 | Știri, Eveniment, Județean

  • Accident la Drăganu!

 

Pompierii au fost solicitați în această dimineață să intervină în cazul unui accident rutier în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DN7, pe raza localității Drăganu.

Autoturismul mergea către Pitești când, inexplicabil, a iesit de pe stradă, a căzut în șanțul betonat de pe marginea drumului și s-a răsturnat. Înăuntru se aflau doua persoane, un bărbat și o femeie.

Au intervenit pompierii cu o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de o ambulanță SAJ.

Echipajele de intervenție au identificat la fața locului două victime, neîncarcerate.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, care prezenta traumatism în zona lombară, a fost preluat de către paramedicii SMURD și transportat la spital, iar o femeie a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj SAJ.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

 

Traficul nu a fost întrerupt pentru că mașina era practic în afara străzii, dar a fost perturbat și a fost chemată o platformă  care sa scoată masina din sant.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: