AVERILE POLITICIENILOR. Primarul de la Topoloveni – proprietar de Harley Davidson, şalupă şi casă la Herculane

de | 25.06.2023 20:00 | După locație, Din ediția tipărită, Lifestyle, Știri, Topoloveni

15 iunie 2023 a fost ultima zi în care argeşenii aflaţi în funcţii publice puteau depune declaraţiile de avere şi interese, fără a fi sancţionaţi legal. An „greu” pentru mulţi dintre aleşii judeţului, care s-au „chinuit” cu salarii sau indemnizaţii de 10.000 – 20.000 de lei, majoritatea de la stat!

Descoperiţi în „Ancheta” ce achiziţii au făcut politicienii argeşeni în ultimii ani, ce bani au mai pus la ciorap, cine e cel mai bogat şi cine câştigă cele mai mari salarii!

Primarul de la Topoloveni – proprietar de Harley Davidson,  şalupă şi casă de vacanţă la Herculane

Gheorghiţă Boţârcă este probabil primarul cu cele mai multe vehicule din judeţ. Edilul de la Topoloveni deţine, pe lângă numeroasele proprietăţi imobiliare, şi un veritabil parc auto-moto, din care fac parte două modele Suzuki – o Vitara şi un Jimny -, un Mercedes Vito şi un Fiat Punto.

Cunoscut ca un împătimit al motoarelor, primarul Boţârcă mai are în curte şi o superbă motocicletă Harley Davidson. De asemenea, edilul are în proprietate şi o şalupă.

În 2022, Gheorghiţă Boţârcă a înstrăinat o parte din averea sa. Astfel, primarul a vândut firmei SC Mario Forest SRL o casă pentru suma de 187.500 lei şi două terenuri de circa 18.000 euro unor persoane fizice. Chiar şi aşa, i-au rămas însă alte peste 75 de hectare de teren pe raza localităţilor Topoloveni şi Călineşti, casa în care locuieşte, mai multe spaţii comerciale precum şi o casă de vacanţă de 196 mp la Băile Herculane.

Declaraţia de avere completă a primarului Gheorghiţă Boţîrcă – AICI

Primarul oraşului Topoloveni are în conturi la diferite bănci peste 460.000 de eli, 22.000 euro şi 19.000 de dolari, în vreme ce veniturile anuale ale edilului se compun din indemnizaţia de primar de 100.000 lei pe an, 29.100 lei din chirii, 77.000 lei din pensie, la care se adaugă 17.500 euro venituri din activităţi agricole.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AVERILE POLITICIENILOR. Vicele Bughiu a primit 60.000 de euro „dar de botez”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gheorghiţă Boţîrcă | Topoloveni

Ultimele articole