AVERILE POLITICIENILOR. Ionuţ Moşteanu şi-a împrumutat partenerul de afaceri cu 330.000 lei

de | 14.07.2023 19:00 | Știri, Din ediția tipărită, Lifestyle

15 iunie a fost termenul-limită pentru depunerea declaraţiilor de avere de către persoanele aflate în funcţii publice. Din varii motive, unele dintre declaraţii au apărut ceva mai târziu în spaţiul online, chiar dacă ele au fost completate în termenul legal. „Ancheta” vă prezintă cele mai interesante achiziţii şi situaţii financiare din ultimele declaraţii de avere ale politicienilor argeşeni.

Ionuţ Moşteanu şi-a împrumutat partenerul de afaceri cu 330.000 lei

Înainte de a intra în politică, deputatul USR Ionuţ Moşteanu a fost antreprenor, calitate pe care continuă să o aibă prin prisma faptului că deţine jumătate din firma Total Branding Partners SRL. În acest business îl are ca asociat, de aproximativ un an, pe Andrei Şerbulea, cu care de altfel lucrează în cadrul companiei de 15 ani.

Declaraţia de avere completă a deputatului Ionuţ Moşteanu – AICI!

În ultimii ani, conform declaraţiei de avere a deputatului, acesta  şi-a împrumutat de trei ori asociatul, ultima dată pe parcursul ultimului an, cu peste 140.000 lei, aşa încât la momentul acesta Andrei Şerbulea are 330.000 lei datorii la vicepreşedintele USR.

Total Branding Partners SRL, firma deputatului Moşteanu, este o agenţie de publicitate care anul trecut a avut o cifră de afaceri de circa 3,3 milioane lei şi un profit net de 128.000 lei. La firma respectivă lucrează şi Cristina Moşteanu, soţia deputatului.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | USR