Avertisment pentru piteșteni! NU aruncați materiale provenite din renovări în pubela pentru deșeuri reziduale

de | 17.07.2022 18:46 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Primăria Municipiului Pitești continuă campania de menținere a unui oraș curat. În acest sens, Salubritate 2000 SA anunță că atunci când angajații golesc pubelele destinate deșeurilor reziduale, găsesc, de foarte multe ori, altfel de deșeuri care nu au ce să caute în această pubelă, precum: pământ, pietriș, deșeuri reciclabile, deșeuri rezultate din renovări etc., cazuri în care pubela rămâne neridicată de către echipajele de salubritate.

Astfel, cetățenii sunt încurajați să înceapă procesul de reciclare în casa lor, pentru a avea un oraș curat.

Ce deșeuri să depozităm în pubela neagră?
Se depozitează deșeurile reziduale – deșeurile nevalorificabile colectate separat, inclusiv cele rezultate în urma proceselor de tratare, altele decât deșeurile reciclabile, cum ar fi: resturi de carne și pește, gătite sau proaspete, resturi de produse lactate, ouă întregi, excremente ale animalelor de companie, scutece, conținutul sacului de la aspirator, mucuri de țigări, veselă din porțelan etc”, amintește Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mai mulți arbori din Lunca Argeșului vor fi tăiați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești