anchetaonline.ro

Avertizare meteo! Vijelii și ploi torențiale în Argeș

de | 26.06.2022 14:32 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de instabilitate atmosferică, valabilă până în această seara, la ora 22:00.

Sunt vizate mai multe județe, printre care și Argeș. Potrivit meteorologilor, vor fi ploi torențiale, descărcări electrice, vânt puternic și izolat vijelii și grindină.

harta anm - Avertizare meteo! Vijelii și ploi torențiale în Argeș

Foto Meteo Romania

În intervalul menționat, în zona montană, în cea mai mare parte a Olteniei și local în Muntenia, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat vijelii şi grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe alocuri 40 l/mp”, transmit meteorologii.

Foto Agora.md

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) ARGEȘ: Tânăr de 21 de ani, prins drogat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | ANM