anchetaonline.ro

Avion ucrainean prăbușit în Grecia! 8 persoane au murit

de | 17.07.2022 11:03 | Știri, După subiect, Eveniment

Avion ucrainean prăbușit în Grecia! 8 persoane au murit

Un avion ucrainean s-a prăbușit în Grecia, iar 8 persoane au murit. Tragedia a avut loc sâmbătă seara lângă localitatea Paleochori Kavalas, din nordul Greciei.

Potrivit presei elene, avionul transporta „material toxic”, iar la fața locului a fost adusă o dronă pentru a se apropia de avion, după ce autoritățile au fost împiedicate să se ajungă în zona respectivă, având în vedere încărcătura periculoasă.

Avionul zbura din Serbia în Iordania, iar înainte de producerea tragediei, ceruse permisiune să aterizeze de urgență pe aeroportul Kavala din Grecia. Însă, din păcate, nu a putut să aterizeze la timp.

Jurnaliștii din Grecia spun că la bordul avionului erau aproximativ 12 tone de material toxic.

Trebuie să vă îndepărtaţi, pentru siguranţa dumneavoastră. Există o informaţie potrivit căreia avionul transporta muniţii”, au transmis pompierii jurnaliștilor aflați la locul tragediei.

De asemenea, locuitorii din zonă au fost rugați să rămână în case și să poarte măști de protecție până când pericolul va fi eliminat.

Conform Hotnews.ro, în această dimineață, doi pompieri ar fi fost transportați la spital, după ce au acuzat probleme respiratorii din cauza gazelor toxice.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Argeș! Un bărbat și-a pierdut viața

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grecia