AZI: Mobilizare de forțe în Mioveni!

de | 29.09.2022 09:29 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Mioveni

Joi, 29 septembrie, în orașul Mioveni va avea loc o mobilizare de forțe și mijloace în teren.

Este vorba despre un exercițiu desfășurat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, pentru înlăturarea efectelor negative produse în urma a două evenimente rutiere.

Exercițiul va începe la ora 11:00 cu o simulare a producerii unui accident rutier, în care sunt implicate un autocamion care transportă material radioactiv și un autoturism.

Cel de-al doilea scenariu va avea loc la ora 11:35, urmând să fie simulat un accident cu victime multiple, iar pentru gestionarea situației de Urgență a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

isu - AZI: Mobilizare de forțe în Mioveni!

Foto ISU Argeș

Conform ISU Argeș, vor sosi și forțe în sprijin de la alte autorități și instituții.

Exercițiul urmărește testarea capabilităților de intervenție și răspuns a forțelor implicate, precum și creșterea gradului de pregătire a personalului.

Astfel de exerciții se desfășoară periodic în cadrul ISU Argeș, în vederea antrenării forțelor și perfecționării modului de intervenție”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | ISU | ISU Argeș | Mioveni

Ultimele articole