Balamuc în vila lui Nicola Inquieto! Poliția a spart grupuri de destrăbăl

de | 25.04.2022 16:27 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

După arestarea afaceristului Nicola Inquieto, vila acestuia a fost dată spre închiriere în regim hotelier, fiind un prilej bun pentru cei care doresc să dea petreceri să închirieze spațiul respectiv. Așa s-a întâmplat și în acest weekend, când grupuri de tineri au decis să se distreze în spațiul respectiv. Începând de vineri până astăzi, vila a fost închiriată de grupuri dornice de distracție cu ocazia sărbătorilor pascale. Distracția și muzica au fost la cote maxime, asta până când tinerii care au organizat petrecerea s-au trezit cu poliția peste ei.

Vecinii din blocul de locuințe care se află în apropierea casei, au sunat la 112, fiind deranjați de balamucul făcut de petrecăreți.

Oamenii legii au dat amenzi atât în noaptea de vineri spre sâmbătă, cât și în noaptea de duminică spre luni.

În prima noapte, au fost aplicate șase sancțiuni, în valoare totală de 10.000 de lei, iar în cea de-a doua noapte au fost date cinci sancțiuni, în valoare de 8.200 de lei.

În noaptea de 22 spre 23 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitesti au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că la un imobil din apropierea unui bloc de locuințe era în desfășurare o petrecere, fiind tulburată liniștea publică prin muzică la volum ridicat.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.000 de lei, conform Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială (dintre care două sancțiuni în valoare totală de 3.500 de lei, aplicate organizatorului)”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

vila-inquieto

Foto Facebook La Villa Luxury

Casa afaceristului Nicola Inquieto are dimensiuni impresionante, iar spațiile ei sunt închiriate în regim hotelier, clienții având acces la piscină, jacuzzi și spa. Inquieto a locuit în vila respectivă, a cărei valoare este de peste un milion de euro, până în anul 2018, atunci când a fost arestat pentru spălare de bani.

Vila a fost preluată printr-un mandatar de către un piteștean, care o oferă spre închiriere pe OLX, fiind cunoscută în rândul petrecăreților ca „La Villa Luxury”. De atunci, polițiștii au primit foarte multe plângeri de la locatarii din zonă care spun că nu pot dormi noaptea din cauza petrecerilor.

la-vila

Foto FacebookLa Villa Luxury

 

Câștigători la LOTO care au pierdut tot! Praful și pulberea s-a ales de banii lor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicola Inquieto