Ce bani ajung în Argeș? Ministerul Dezvoltării a virat aproape 8 milioane pentru investiții prin PNRR

de | 18.08.2023 10:13 | Știri, Economic, Județean, Național

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a anunțat astăzi că a virat suma de 7.972.032,22 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 95 de obiective de investiţii realizate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Pe listă se regăsesc mai multe obiective de investiții din Argeș.

Astfel, potrivit informării MDLPA, sumele au fost decontate pentru lucrări efectuate la proiecte aflate în implementare în cadrul componentelor C5 – Valul Renovării, C10 – Fondul Local şi C 15 – Educaţie, pentru consolidarea seismică şi renovarea energetică a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale şi a unor clădiri publice, reabilitarea unor clădiri publice, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, precum şi pentru construirea unor creşe. Până în prezent, MDLPA a decontat facturi în valoare de 219.751.395,8 de lei, pentru 2.428 de obiective realizate prin PNRR.

Situația plăților efectuate este disponibilă aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Afacerea „Ferestrele de la CJ” – nodul gordian într-un proiect de 37,5 milioane lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MDLPA

Ultimele articole