anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu: „Bani pentru femeile antreprenor!”

de | 04.07.2022 16:10 | Știri, Județean, Național, Politic

  • Bani pentru femeile antreprenor!

 

Deputatul Simona Bucura Oprescu a anunțat în mediul online faptul că întreprinderile mici și mijlocii (IMM), inclusiv microîntreprinderile, care sunt conduse de femei vor putea cere statului un ajutor de până la 200.000 de lei dacă înființează noi locuri de muncă.

Această măsură este prevăzută într-un proiect de ordin inițiat de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului (MAT) pentru aprobarea procedurii de implementare a programului #Femeia #Antreprenor.

 

Aceasta face parte dintr-un proiect de stimulare a firmelor să promoveze femei în funcții de conducere.

 

Pentru perioada 2022 – 2027, programul are un buget estimat de 1 miliard de lei, din care ar urma să fie finanțate 5.000 de antreprenoare.

 

Conform celor mai recente date ale Oficiului Național al Registrului Comerțului, dintre cele 38.297 de persoane împuternicite la conducerea persoanelor juridice active din județul #Argeș, 13.641 sunt femei, ceea ce reprzintă 35,64% din total”, precizează Simona Bucura Oprescu.

 

Detalii privind acest proiect pot fi obținute accesând link-ul http://turism.gov.ro/web/2022/06/24/proiect-de-procedura-2/

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș | Simona Bucura-Oprescu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: