anchetaonline.ro

Atenție! Tineri de 20 de ani, băuți și fără permis, prin Argeș!

de | 04.07.2022 16:42 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 3 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş alături de cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au acționat cu scopul prevenirii evenimentelor rutiere.

Băiat de 21 de ani, băut și fără permis la volan!

Astfel, cu această ocazie, un tânăr de 21 de ani, din Curtea de Argeș, a fost depistat conducând sub influența alcoolului. După testarea cu apărut etilotest, rezultatul a fost acela că avea o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru mai multe detalii, tânărul a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult de atât, în urma cercetărilor s-a constatat faptul că băiatul nu poseda permis de conducere.

În urma acțiunilor săvârșite, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a produs.

Tânăr de 19 ani, amendat cu 1.305 lei pentru viteză excesivă!

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Pitești, care conduceaun autoturism, cu viteza de 117 km/h, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești.

Astfel, băiatul a primit o amendă usturătoare de 1.305 lei, și de asemenea, a rămas fără permis.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, polițiștii au fost aplicate peste 150 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de aproximativ 30.000 de lei. De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.”, precizează IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Primarul de la Călinești rămâne sub control judiciar: „Nu am nicio vină! Este doar o înscenare și un șantaj!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești