Bărbat de 37 de ani din Budeasa, reținut! A făcut scandal, a sărit la bătaie și a fost violent cu polițiștii

de | 14.07.2023 14:30 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat de 37 de ani din Budeasa a fost reținut pentru 24 de ore!

Acesta s-a ales cu un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj (cinci acte materiale) și violare de domiciliu (două acte materiale), cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, în noaptea de 23 spre 24 iunie, în jurul orei 02:00, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat avea un comportament agresiv, pe raza comunei Budeasa.

Au intervenit la locul solicitării polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, iar cu ocazia intervenției, argeșeanul s-a manifestat în continuare agresiv, fapt pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia, în vederea conducerii la sediul poliției. Cu ocazia imobilizării de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, bărbatul i-a amenințat cu acte de violență pe polițiști și chiar i-a rupt cămașa de la uniformă unuia dintre aceștia.

IPJ Argeș mai precizează că anterior solicitării intervenției polițiștilor, la fața locului a intervenit și un polițist local din cadrul Poliției Locale Budeasa, iar bărbatul recalcitrant l-ar fi lovit și pe acesta.

Atât cu ocazia imobilizării, cât și ulterior, pe parcursul conducerii la sediul poliției și al activităților desfășurate la sediu, bărbatul, de 37 de ani, din Budeasa, ar fi adresat amenințări polițiștilor, intervenția fiind înregistrată audio-video cu sistemul portabil de tip body-worn camera, spun polițiștii argeșeni.

Asta nu e tot! Anterior intervenției la fața locului, bărbatul ar fi pătruns fără drept în curtea a două imobile.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj (cinci acte materiale) și violare de domiciliu (două acte materiale), cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, aflăm din comunicatul emis de IPJ Argeș. 

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au efectuat, de asemenea, actele de urmărire penală dispuse în cauză, prin ordonanțe de delegare emise de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești iar joi, 13 iulie, bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, unde după administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: