Un piteștean de 65 de ani a fost bătut în plină stradă! Agresorul a făcut două victime în aceeași seară!

de | 12.07.2023 19:30 | Știri

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal ce privește agresarea.

Un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe strada Gheorghe Lazăr din Pitești, a fost lovit cu bestialitate în seara zilei de 10 iulie, de un bărbat de 40 de ani. Mai mult de atât, agresorul a fost reținut în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, pentru o faptă similară, săvârșită în aceeași seară.

În urma leziunilor suferite de victimă, în cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, conform art. 194 și 371 din Codul Penal.

După administrarea probatoriului, în noaptea de 11 spre 12 iulie, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri prevenitive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Acțiunea Antidrog în Argeș! Participanții au putut “vedea lumea prin ochii” celor care au consumat alcool sau substanțe psihoactive

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: