Să vezi și să nu crezi! Doi piteșteni au dat o spargere de 100.000 de euro!

de | 12.07.2023 19:49 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Doi bărbați din Pitești au dat o spargere de zile mari. Este vorba despre doi indivizi de 36 de ani, respectiv 46 de ani, care, în noaptea de 07 spre 08 iunie, ar fi sustras, din curtea unei societăți comerciale, o semiremorcă încărcată cu anvelope în valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Ulterior, indivizii au încărcat „premiulde circa 1100 de anvelope într-o altă semiremorcă și într-o autoutilitară și le-ar fi transportat în comuna Râca, într-o hală.

În urma cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral și restituit societății în cauză.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, în ziua de 14 iunie a.c., bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de trimitere în judecată.”, transmite IPJ Argeș.

 

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 65 de ani a fost bătut în plină stradă! Agresorul a făcut două victime în aceeași seară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole