Investiții importante în două localități conduse de primari liberali

de | 12.07.2023 19:52 | Știri, Administrație, Județean, Politic, Rural

Două localități din Argeș au semnat astăzi la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației proiecte importante pentru dezvoltarea comunității. Vorbim de investiții în rețeaua de apă și drumuri locale.

Comuna Uda prin satul Romana și satul Chirițești este beneficiară a două contracte semnate, astăzi, de către primarul Drăgușin Dumitru în cadrul programului Anghel Saligny. Alimentarea cu apă nu va mai fi o problemă în cele 2 sate din comuna Uda, iar locuitorii vor putea beneficia de apă potabilă pentru deservirea nevoilor gospodărești și a nevoilor publice.

Proiectul de aproximativ 7 milioane de lei

”Anul 2023 înseamnă modernizare, înseamnă o dezvoltare sustenabilă care se bazează pe bunăstarea fiecărui locuitor din comuna Uda. Proiectul de aproximativ 7 milioane de lei atras de către primarul Dumitru Drăgușin, va asigura infrastructura de bază și de aici înainte aproape 300 de argeșeni vor avea condiții de trai mai bune”, se arată în comunicatul transmis de PNL Argeș.

”Infrastructura reprezintă cheia dezvoltării”

Sursă foto: PNL Arges

O veste bună și pentru comuna Poiana Lacului! Drumurile din Poiana Lacului vor fi asfaltate datorită administrației liberale, condusă de primarul Ion Dumitrache. ”Contractul de aproape 8 milioane de lei a fost semnat astăzi la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar asfaltarea va începe în cel mai scurt timp. Infrastructura reprezintă cheia dezvoltării oricărei comunități, iar pentru locuitorii din Poiana Lacului drumul va însemna oportunități economice. PNL Argeș  rămâne fidel importanței de a dezvolta și de a face cât mai accesibilă comuna Poiana Lacului”, potrivit comunicatului celor de la PNL Argeș.

Sursă foto: PNL Arges.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Culturii a anunţat investiţii de 4,7 milioane de euro pentru renovarea Vilei Florica

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole