anchetaonline.ro

Bărbat de 37 de ani identificat și REȚINUT de polițiștii argeșeni

de | 27.02.2024 15:35 | Curtea de Argeș, Eveniment, Județean

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut bărbat de 37 de ani, din județul Covasna.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 7-9 iunie 2021, bărbatul în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza municipiului Curtea de Argeș, de unde ar fi sustras bunuri.

Luni, 26 februarie, cu sprijinul polițiștilor covăsneni, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru cercetări, în baza unui mandat de aducere emis în cauză.

Bărbatul de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, după administrarea probatoriului, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 27 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Argeșean de 23 de ani reținut! A furat dintr-un magazin apoi l-a distrus!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: