Un bărbat s-a aruncat în aer cu o bombă într-un tribunal din Kiev!

de | 06.07.2023 09:30 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat s-a aruncat în aer într-un tribunal districtual din Kiev. În urma evenimentului, două persoane au fost rănitea transmis Ministerul ucrainean de Interne, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Anterior, Klimenko a anunţat o explozie într-un tribunal din Kiev şi a cerut trimiterea unor echipe la faţa locului, conform Digi24.

Explozia a avut loc la ora locală 17.20.

Există o situaţie de urgenţă la tribunalul Şevcenkivskii din Kiev. Poliţia a primit informaţii despre o explozie. Echipe de anchetatori, forţe speciale, experţi în explozivi şi alte servicii necesare sunt la faţa locului”, a transmis el într-un mesaj pe reţelele sociale. „Potrivit primelor informaţii, un bărbat a detonat un dispozitiv pe care îl adusese la audiere’, a adăugat ministrul, precizând că ‘detaliile urmează să fie clarificate”, conform AFP şi Reuters.

Ministrul nu menţionat nicio legătură cu intervenţia militară a Rusiei, potrivit sursei citate.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Drăganu! A ajuns cu mașina în șanț!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole