Șocant! Un bărbat decedat, zace pe podeaua unității de Primiri Urgențe a Spitalului din Costești

de | 30.12.2022 16:30 | Știri, Costești, Eveniment, Județean

 

O imagine șocantă a fost publicată în mediul online, pe un grup de socializare al orașului Costești iar în fotografie era prezentat un bărbat întins la podea, lângă niște scaune aflate în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Regele Carol I din Costești.

Fotografia era însoțită și de următorul mesaj:

Asta este spitalul nostru orașul Costești. La ora 4:30 omul acesta zăcea mort pe holurile spitalului și personalul spitalului dormea bubă. Scârbă de voi”.

 

spital Costești

Sursa foto: Facebook

 

Contactat telefonic, directorul spitalului din Costești, Mircea Popescu, ne-a declarat faptul că în prezent se desfășoară o anchetă internă.

Domnia sa a mai menționat că nu poate furniza mai multe detalii la acest moment. A precizat însă că incidentul s-a petrecut pe data de 29 decembrie, zi în care a fost anunțată și Poliția.

Se pare că polițiștii argeșeni nu vor demara o anchetă în acest caz considerând că moartea bărbatului nu a fost una suspectă.

spital Costești

Sursa foto: institutiimedicale.ro

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole