anchetaonline.ro

Discuții importante. Simona Bucura Oprescu, la Ambasada României în Franța

de | 30.12.2022 15:42 | Știri, După subiect, Județean, Mioveni, Național, Politic

Unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale relației româno-francez este parteneriatul Dacia-Renault. Reprezentanții Ambasadei României în Franța au anunțat, astăzi, că au avut loc discuții cu reprezentanții Grupului Renault, discuții la care a participat și deputatul PSD de Argeș, Simona Bucura Oprescu.

”Parteneriatul Dacia-Renault este unul din cele mai reprezentative simboluri ale Parteneriatului Strategic româno-francez, iar ambele continuă să se aprofundeze și modernizeze. Am menținut dialogul periodic al ambasadei cu reprezentanții conducerii Grupului Renault, de data aceasta cu noul vicepreședinte pentru afaceri internaționale, Bruno Vincent. Au participat la discuții deputatul Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru administrație publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, provenind din județul Argeș unde se află uzinele Dacia Renault, și reprezentanții Biroului de Promovare Comercial-Economică din Ambasadă”, se arată în comunicarea publicată pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Franța.

Sursă foto: Facebook Ambasada României în Franța

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș: Plafonul de venituri din pensie și indemnizație socială crește

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Bucura-Oprescu