Beți, fără permis și cu viteză excesivă – așa au fost prinși 4 piteșteni la volan!

de | 30.12.2022 15:38 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii rutieri din Argeș au acționat în ultimele 24 de ore și au depistat, în trafic, patru piteșteni, astfel:

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, în timpul acțiunilor, un bărbat de 27 de ani, din Pitești, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat faptul că se afla sub influența alcoolului, având o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

Cel de-al doilea piteștean este un tânăr de 19 de ani, din Pitești, care a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești.

Tânărul avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

De asemenea, alți doi piteșteni au fost opriți pentru viteză. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani care a fost înregistrat e aparatul RADAR cu viteza de 122 km/h, pe str. Calea Câmpulung din Pitești și un bărbat de 25 de ani, care a fost depistat cu viteza de 115 km/h pe Bld. Republicii din Pitești.

Ca urmare a celor constatate, amândoi s-au ales cu câte o amendă în valoare de 1.305 lei iar permisul le-a fost reținut. Primul a rămas pieton pentru o perioadă de 120 de zile, iar cel de-al doilea, pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Verificări IPJ privind comercializarea articolelor pirotehnice! Mai mulți argeșeni depistați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole