Un bărbat este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu Gheorghe

de | 27.09.2023 08:41 | Știri, Eveniment

Un bărbat este dispărut, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit pe Braţul Sfântu GheorgheAutorităţile din judeţul Tulcea sunt în alertă, din noaptea trecută, după ce două ambarcaţiuni s-au ciocnit, pe Braţul Sfântu Gheorghe.

În urma evenimentului, doi bărbaţi au fost răniţi, iar altul este dispăru. Victimele au fost trasportate la spital, iar căutările pentru găsirea persoanei dispărute continuă.

Dispeceratul ISU-SAJ a fost anunţat de un bărbat că el şi o altă persoană aflată în aceeaşi ambarcaţiune au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost implicaţi într-un accident naval pe Braţul Sfântu Gheorghe în dreptul km 55 (zona Dunăvăţu de Sus), iar conducătorul din a doua ambarcaţiune este dispărut”, a informat ISU Tulcea, conform Digi24.

Cei doi răniți au ajuns la spital, cu diverse traumatisme. Este vorba despre un bărbat de 46 și, respectiv, de 32 de ani.

În tot acest timp, Autoritatea Navală Română şi un echipaj din cadrul Poliţia Transporturi s-au deplasat în zona accidentului pentru căutarea conducătorului celei de-a doua ambarcaţiuni, ulterior fiind solicitat şi un echipaj de căutare salvare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „DELTA” al judeţului Tulcea, deplansându-se la faţa locului un echipaj format din 4 subofiţeri cu o ambarcaţiune SAR-Targa care au executat căutările sub coordonarea organelor competente”, a mai precizat ISU Tulcea.

La fața locului s-a deplasat și Poliţia de Frontieră, Căpitănia Tulcea, Poliţia Transporturi şi mai mulţi localnici cu ambarcaţiuni proprii, care au participat la căutări.

În urma căutărilor efectuate de pompierii tulceni, până la ora retragerii către unitate, au identificat un recipient cu carburant provenind din ambarcaţiunea implicată în accident, iar căutările au fost intensificate în zonă fără rezultat”, a mai informat ISU Tulcea.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Înarmat la liceu. Elev prins cu un baston telescopic ascuns în ghiozdan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tulcea

Ultimele articole