anchetaonline.ro

Bărbat fără suflet! I-a dat foc câinelui pentru că făcea gălăgie!

de | 15.10.2022 10:14 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment teribil s-a petrecut în cursul zilei de ieri, vineri, 14 octombrie, în Botoșani, acolo unde un bărbat și-a incendiat propriul câine. Motivul bărbatului care și-a ucis animalul, fără suflet, a fost că acela făcea prea multă gălăgie.

Oragnale oficiale din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au emis ordonanță de reținere pe numele bărbatului, de 50 de ani, din comuna Corni, județul Botoșani, potrivit IPJ Botoșani

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, urmând ca în funcție de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, a precizat IPJ Botoșani.

 

 

Sursa romania24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Se schimbă regulile de circulție în sensul giratoriu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: