Un bărbat din Galați a jefuit și incendiat patru case!

de | 21.03.2024 17:17 | Știri

Un bărbat din Galați a incendiat patru case, pe care le jefuise înainte. Individul a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu.

Bărbatul a acționat în timp ce proprietarii erau plecați din țară, scrie Agerpres. Pentru a-și ascunde urmele, hoțul a dat foc apoi locuințelor.

Evenimentul s-a petrecut luni seara, aproape de miezul nopții, în satul Tălpigi, județul Galați.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că focul ar fi fost provocat cu intenţie de către un bărbat, de 47 de ani, din sat Tălpigi, comuna Ghidigeni, judeţul Galaţi, bănuit că anterior, în cursul aceleaşi seri, ar fi pătruns în curtea respectivă, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Chiar în timpul intervenţiei, poliţiştii au fost sesizaţi referitor la faptul că alte trei incendii ar fi izbucnit la imobile aflate în apropiere, care nu erau locuite, întrucât proprietarii sunt plecaţi din ţară sau în alte localităţi. Pompierii au intervenit şi aici, lichidând incendiile”, au informat reprezentanții IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost găsit și condus la poliție pentru audieri și a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Foto descriptiv monitoruldesuceava.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat s-a baricadat într-un apartament din Chiajna și amenință că se aruncă de la etaj! S-a încuiat în apartamentul fostei iubite

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: