Bărbat găsit fără suflare într-un canal din Curtea de Argeș

de | 08.01.2024 12:50 | Județean, Eveniment

Informații noi

O descoperire macabră a avut loc, astăzi, în jurul prânzului, în municipiul Curtea de Argeș. Un bărbat a fost găsit decedat într-un canal de pe strada Regimentului.

Autoritățile au fost sesizate prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică, dar și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș. De asemenea, la locul tragediei au fost prezenți și pompierii argeșeni.

La data de 08 ianuarie a.c., în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat într-un canal din municipiul Curtea de Argeș.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii de ordine publică, dar și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, care au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul fiind găsit într-un canal de scurgere a apelor pluviale.”, transmite IPJ Argeș

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din Curtea de Argeș, care a fost văzut ultima data în cursul zilei de ieri.

Potrivit IPJ Argeș, la prima vedere, bărbatul nu prezenta urme de violență.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului.

Știrea inițială

O descoperire șocantă a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe strada Regimentului din municipiul Curtea de Argeș. Un bărbat a fost găsit fără suflare într-un canal.

La fața locului s-au deplasat pompierii pentru extragerea acestuia. De asemenea, la locul tragediei, se află și polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș care efectuează cercetări.

Un echipaj de pompieri a fost solicitat să intervină pentru extragerea unei persoane de sex masculin, găsită decedată într-un șanț de scurgere a apei, pe strada Regimentului din municipiul Curtea de Argeș.”, transmite ISU Argeș

Știre în curs de actualizare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Curtea de Argeș: O femeie de 84 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de 2 mașini!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş