anchetaonline.ro

Bărbat găsit mort într-un canal betonat, în Pitești

de | 24.03.2023 21:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Bărbat găsit mort într-un canal betonat, în Pitești

Un bărbat a fost găsit mort, vineri seara, într-un canal betonat, în zona Prundu din municipiul Pitești.

Potrivit polițiștilor argeșeni, o persoană a sesizat în mod direct agenții Secției 4 de Poliție cu privire la faptul că trupul omului era în canal.

Oamenii legii au sosit la fața locului, găsindu-l pe bărbatul decedat, în vârstă de 59 de ani. La fața locului au ajuns și pompierii pentru a scoate trupul neînsuflețit.

Cercetările sunt preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, urmând să se stabilească în ce împrejurări s-a produs decesul.

La locația indicată, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeșeni pentru scoaterea trupului neînsuflețit.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 59 de ani.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

A fost întocmit dosar penal, iar cauza morții se va stabili în urma necropsiei.

Amintim că în această seară, pompierii din Curtea de Argeș au intervenit în cazul deblocării unui apartament, din municipiu, acolo unde o femeie a fost găsită fără viață.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: O femeie a fost găsită moartă într-un apartament

Sursa Foto ct100.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: