Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

de | 24.03.2023 22:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Vineri, 24 martie, polițiștii argeșeni au finalizat competiția „Cupa Ziua Poliției 2023 la fotbal”, desfășurată cu ocazia Zilei Poliției, cu sprijinul I.P.A.- Regiunea 1 Argeș.

10 echipe s-au luptat pe terenul de fotbal, iar astăzi a avut loc finala, disputată între echipele Poliției Municipiului Pitești și I.P.J. Argeș (reședință). Câștigători au fost agenții echipei Poliției Municipiului Pitești.

ziua politiei arges 4 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Cel mai bun portar a făcut parte din echipa de pe locul secund, a I.P.J. Argeș, iar golgeterul întregii competiții a făcut parte din echipa Poliției Topoloveni, care a ieșit pe locul al treilea.

ziua politiei - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Tot astăzi, polițiștii s-au întrecut și într-o altă competiție, organizată în premieră, de îndemânare la volanul autospecialei din dotare, organizarea fiind făcută de instructorii Serviciului Pregătire Profesională din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, care desfășoară și sesiunile de pregătire periodică din acest domeniu.

politie arges 1 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Pilotul Vali Porcișteanu a fost și el prezent la această competiție, oferind sprijin polițiștilor. De asemenea, agenții au putut testa simulatoarele de impact și de răsturnare.

politie arges 4 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

La această competiție s-au înscris 8 echipe, fiecare fiind formată din câte doi polițiști, la finalul probei fiind calculat timpul total plus penalizări, după ce ambii coechipieri au parcurs traseul.

ziua politiei arges 2 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Câștigătoare au fost echipele Biroului Poliție Autostrăzi – Autostrada A1 (locul 1) și Serviciului Rutier Argeș (locul 2).

politie arges 3 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

ziua politiei arges 3 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Sute de vizitatori la Inspectoratul de Poliție Argeș (video)

Totodată, vineri, curtea Inspectoratului de Poliție Județean Argeș a fost neîncăpătoare pentru sutele de vizitatori, care au dorit să fie alături de polițiști de ziua lor, dar și să vadă tehnica și exercițiile pregătite special pentru ei.

Cu ocazia Zilei Porților Deschise, elevilor le-au fost prezentate autospecialele, tehnica și dotarea polițiștilor din cadrul Poliției Rutiere, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic. De asemenea, ei au aflat care sunt pașii de urmat pentru a deveni polițist.

politie arges7 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Elevii au fost impresionați de exercițiul desfășurat de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care a presupus intervenția pentru prinderea autorilor unei tâlhării, care au părăsit locul producerii faptei cu un autoturism.

ziua portilor deschis ipj arges 1 - Competiție acerbă între polițiștii argeșeni! Iată câștigătorii

Foto IPJ Argeș

Mascații au intervenit pentru blocarea autoturismului și imobilizarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei. Potrivit scenariului, suspectii nu s-au supus somațiilor și au devenit recalcalcitranți, atacând polițiștii cu arme albe, împrejurare în care a fost folosit câinele de asalt.

Pentru ca suspansul să fie maxim, scenariul a fost completat și cu situația identificării unei grenade în autoturism, solicitându-se intervenția echipajului pirotehnic, în vederea ridicării grenadei și îndepărtării stării de pericol.

Vizitatorii au fost încântați de ,,mascații” argeșeni, în special de armele și uniformele lor, dar și de câinii de intervenţie.

Cei mici au plecat cu amintiri frumoase, imortalizate în poze inedite cu polițiștii argeșeni și tehnica acestora, dar și cu un mic ,,suvenir” oferit de criminaliști – amprentele fiecăruia, prelevate pe o coală de hârtie”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

România dă ceasurile înainte! Cum ne afectează trecerea la ora de vară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș