anchetaonline.ro

A călcat prea tare pedala de accelerație! Un argeșean a rămas pieton pentru 3 luni

de | 24.03.2023 22:42 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

A călcat prea tare pedala de accelerație! Un argeșean a rămas pieton pentru 3 luni

Un argeșean a rămas pieton pentru 3 luni după ce a călcat prea tare pedala de accelerație și a fost înregistrat de aparatul RADAR.

S-a întâmplat joi, 23 martie, atunci când polițiștii rutieri din Topoloveni l-au prins pe argeșeanul de 30 de ani, din Dobrești, în timp ce conducea o mașină pe DJ 702, în localitatea de domiciliu, cu viteza de 117 km/h. Pe respectivul sector de drum, viteza legală admisă este de 50 km/h.

Prin urmare, argeșeanul a fost amendat cu 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării. Bărbatul a rămas pieton pentru următoarele 3 luni.

Amenzi de peste 40.000 de lei în 24 de ore

De asemenea, polițiștii rutieri din județul Argeș anunță că au dat 267 de amenzi, în valoare de 40.000 de lei, în ultimele 24 de ore. 16 permise au fost suspendate, iar 9 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 267 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 16 de permise de conducere și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bărbat găsit mort într-un canal betonat, în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș