Femeie lovită de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni

de | 24.03.2023 23:30 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Femeie lovită de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni

O femeie a ajuns în spital, vineri, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni chiar de către un polițist. Din primele date, acesta se afla în timpul serviciului.

Evenimentul nefericit s-a produs în Baia Mare. Polițistul, un bărbat de 53 de ani din localitatea Şişeşti, se afla la volanul unei autospeciale de poliție, fiind în timpul programului de muncă, potrivit presei din Maramureș.

Femeia, în vârstă de 80 de ani, se afla pe trecerea de pietoni, încercând să traverseze strada în momentul în care a fost izbită de mașina de poliție. Aceasta a fost rănită și transportată la Spitalul Municipal Baia Mare, pentru a primi îngrijiri medicale.

De altfel, agentul este cel care a oprit o ambulanță care trecea întâmplător prin zonă, pentru a-i acorda primul ajutor victimei.

La fața locului au ajuns și colegii de la rutieră ai polițistului. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească în mod exact cum s-a produs accidentul rutier care a băgat-o pe bătrâna de 80 de ani în spital.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată la Spitalul Municipal Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat din Argeș a ars o valiză plină cu 20.000 de euro, iar apoi a vrut să dea foc și la casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: