Bărbat intubat, adus cu elicopterul SMURD, pentru o intervenție de urgență la Pitești!

de | 19.05.2022 17:46 | Știri, Eveniment, Pitești

Neurochirurgii de la Spitalul Județean Argeș sunt în alertă, fiindu-le anunțată sosirea unui bărbat în stare gravă, care a fost adus cu un elicopter SMURD din județul Dâmbovița.

Bărbatul de numai 34 de ani prezintă un traumatism cranian grav și necesită intervenție chirurgicală de urgență, un tip de suport medical pe care spitalul din Târgoviște nu i l-a putut asigura, după ce pacientul a ajuns, inițial, acolo. Medicii din Dâmbovița au solicitat ajutorul colegilor de la Spitalul Județean Argeș. În vederea transportului cu elicopterul, bărbatul a fost intubat pe traseul Târgoviște-Pitești.

Starea de alertă era deja declanșată la nivelul unității medicale centrale a județului nostru, specialiștii așteptând inițial venirea unui bărbat căzut în gol la Moșoaia, de pe o schelă, de la 5 m înălțime. Din nefericire însă, argeșeanul a pierdut lupta cu moartea înainte să mai ajungă la SJU (vezi mai jos cazul).

Sala de operație este acum pregătită pentru bărbatul adus de elicopertul SMURD din Dâmbovița a cărui stare este însă foarte, foarte gravă, medicii urmând să încerce o adevărată minune pentru a-i salva viața.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | SMURD

Ultimele articole