Bărbat lovit de mașină de două ori în aceeași zi! Este în stare gravă

de | 23.01.2023 21:17 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Bărbat lovit de mașină de două ori în aceeași zi! Este în stare gravă

Caz incredibil, duminică, 22 ianuarie! Un bărbat a fost lovit de mașină de două ori în aceeași zi. S-a întâmplat în Suceava, acolo unde omul de 74 de ani, în stare de ebrietate, a fost lovit de primul autoturism în jurul orei 13:00.

Acesta a ajuns la spital, la UPU Suceava, a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost lăsat să plece, având un traumatism cranio-cerebral minor şi contuzie toraco-abdominală.

Ulterior, spre seară, bărbatul a fost lovit încă o dată de o altă mașină. De această dată, starea bătrânului a fost gravă, el fiind transportat la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou”.

Bătrânul a intrat în operație, iar medicii au făcut eforturi pentru a-i salva viața.

Pacientul este politraumatizat, intubat si ventilat mecanic, prezentand traumatism cranio-cerebral grav, fracturi costale, pneumotorax, contuzii pulmonare, fracturi la nivelul membrului superior stâng”, a declarat medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al spitalului, pentru Observatornews.ro.

Foto descriptiv Aleph News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FILMUL UNEI MORȚI ANUNȚATE ÎN ARGEȘ! Sfârșit tragic- pavat cu sute de solicitări și memorii către instituțiile statului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole