Tragedie pentru o mamă! Bebelușul ei de numai 3 zile a murit în timp ce era alăptat

de | 23.01.2023 22:41 | Știri, După subiect, Eveniment

Tragedie pentru o mamă! Bebelușul ei de numai 3 zile a murit în timp ce era alăptat

Tragedie pentru o femeie, în vârstă de 30 de ani, proaspătă mămică. Aceasta nu a putut să se bucure prea mult de darul de a fi mamă, din cauza unui eveniment cumplit care a avut loc chiar în timp ce era internată la spital, cu copilul, după ce a născut.

Totul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, într-un salon din Spitalul Roman Pertini, din Italia, acolo unde bebelușul a murit sufocat în timp ce era alăptat.

Se pare că femeia ar fi cerut personalului medical să mai rămână cu nou-născutul după alăptare, dar după puțin timp ar fi adormit, iar apoi s-ar fi petrecut tragedia. Ancheta deschisă de parchetul de la Roma este de omor din culpă împotriva unor persoane necunoscute, potrivit Știrile Protv.ro.

Astfel, nu există suspecți, dar femeia este calificată parte vătămată, considerându-se că a fost victimă a unui comportament omisiv sau incorect din punct de vedere profesional.

Mai exact, oamenii legii susțin că personalul din spital ar fi fost obligat să o verifice atât pe ea, cât și pe bebeluș.

În continuare, sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili cum s-a întâmplat evenimentul.

Foto descriptiv Sfatul Părintilor

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FILMUL UNEI MORȚI ANUNȚATE ÎN ARGEȘ! Sfârșit tragic- pavat cu sute de solicitări și memorii către instituțiile statului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: