anchetaonline.ro

Bărbat omorât cu bătaia, în trafic, de către agresor!

de | 07.07.2022 12:33 | Știri, Eveniment, Național

În urma unui scandal pornit în trafic, în cursul zilei de ieri, 6 iulie, un bărbat de 53 de ani din Bacău a murit. Oficialii de poliție au fost sesizaţi prin apel 112 în jurul orei 19.35.

Conflictul care s-a întâmplat lângă o școală a degenerat în urma unei neînțelegere în trafic. Agresorul a fugit de la fața locului după ce l-ar fi bătut pe bărbat până acesta a căzut la pământ.

Organele de lege au fost chemați la fața locului, aceștia au stabilit identitatea victimei. Nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 53 de ani din municipiul Bacău.

În urma verificărilor, două persoane au fost reținute de polițiști la ieșirea din Bacău. Acestea au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Astfel, în cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

 

Foto descriptiv/Primaria Cristesti Botosani

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Credeați că nu sunt droguri în Pitești? Vindeau din 2021 și spălau banii printr-o firmă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău