anchetaonline.ro

Ion Dumitru: „Mult succes în noul mandat de ministru al Agriculturii, domnule Petre Daea!”

de | 07.07.2022 12:35 | Știri, Județean, Național, Politic

Primarul comunei Albota, Ion Dumitru, președintele ACoR Argeș a anunțat în mediul online faptul că Petre Daea a fost desemnat de Consiliul Politic Național al PSD să preia portofoliul de ministru al Agriculturii.

 

Consiliul Politic Național al PSD l-a desemnat pe să preia portofoliul de ministru al Agriculturii. Ca specialist și fost ministru în același domeniu, Petre Daea cunoaște foarte bine domeniul, știe cum funcționează Ministerul Agriculturii, nu mai are nevoie de timpi de acomodare și are ca obiectiv major dezvoltarea sistemelor de #irigații, inclusiv prin modificarea pentru introducerea finanțării europene în domeniul irigațiilor. Susținerea producătorilor autohtoni este un alt obiectiv major al lui Petre Daea.

Trebuie reamintit că, de fiecare dată când a fost ministru, Petre Daea a găsit soluții pentru combaterea efectelor secetei și pentru asigurarea irigațiilor. În condițiile actuale, în condițiile în care seceta ar putea afecta grav culturile din acest an, este nevoie de un om cu experiență care să găsească rapid soluții și să le implementeze.

 

Mult succes în noul mandat de ministru al Agriculturii, domnule Petre Daea!” a precizat .

 

Ion Dumitru

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Citește articolele pe același subiecte: ACoR | Ion Dumitru | Petre Daea | PNRR | PSD
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: