Avertizare ANM! Cod galben de vreme rea în Argeș!

de | 07.07.2022 13:00 | Știri, Județean, Lifestyle

  • Cod galben de vreme rea în Argeș!

Au fost prelungite avertizările de cod galben și cod portocaliu de vreme rea în România! Vorbim despre instabilitate atmosferică temporar accentuată și ploi însemnate cantitativ.

Avertizările meteo sunt valabile astăzi, 7 iulie, până la ora 21:00.

În Muntenia va ploua însemnat cantitativ iar în nordul și estul Olteniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, Izolat vor fi vijelii și grindină.

În special în zona Munteniei în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 25…35 l/mp iar izolat 40 l/mp.

Codul portocaliu vizează trei județe: Dâmbovița, Teleorman și Giurgiu. În aceste zone cantitățile de apă vor depăși 35…50 l/mp.

În această dimineață meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis un Cod roșu de averse torențiale în mai multe județe din țară. Acesta a fost valabil pentru județele Giurgiu și Teleorman, dar a vizat și localități din Argeș. Avertizarea a fost până la ora 12:00.

 

cod

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Tineri amendați de polițiștii locali în parcul Lunca Argeșului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie